Buddy’s voor jongdementie gezocht

Wil jij als vrijwilliger het verschil maken voor iemand met jongdementie? Wil je een luisterend oor bieden aan een jonge persoon met dementie en hem of haar een moment van afleiding en ontspanning bezorgen?

Vzw De Companjong zoekt steeds vrijwilligers om haar activiteiten te ondersteunen. Je krijgt de nodige opleiding en effectief gemaakte kosten en verplaatsingen worden vergoed. Je bent ook verzekerd binnen het kader van de activiteiten van De Companjong. 

We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers om de maandelijkse wandeling te begeleiden. Elke derde donderdag van de maand gaan we in en rond het Waasland ongeveer 5km wandelen. 

vrijwilliger, jongdementie, dementie, alzheimer

Terwijl je als vrijwilliger een persoon met jongdementie begeleidt, krijgt de mantelzorger even tijd om uit te wisselen met lotgenoten of om een andere activiteit te doen.

Wie zijn we?

De Companjong is een vereniging van en voor mensen met jongdementie en hun mantelzorgers in het Waasland.

We willen mensen met jongdementie uit hun isolement halen. Dat doen we met activiteiten zoals wandelingen, creatieve ateliers en culturele uitstappen. We helpen ook informatie over jongdementie te verspreiden en we brengen mensen met elkaar in contact.

Lees meer

Agenda

Bekijk hier de activiteiten van De Companjong

Stel je kandidaat

Stuur een mailtje naar info@decompanjong.be of bel 0479/ 20 39 20 voor meer info of om je aan te melden als vrijwilliger.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: