9 mei 2017

Doe mee

> Ik heb jongdementie

Wil jij regelmatig enkele aangename uren doorbrengen met lotgenoten? Dan ben je van harte welkom bij De Companjong. We organiseren wandelingen, sportieve, creatieve en culturele uitstappen. Je kan samen met of zonder je mantelzorger komen. Wij zorgen voor vrijwilligers die je tijdens de activiteit begeleiden. Zo ben je nooit alleen. Neem een kijkje in de AGENDA of geef hieronder je naam en e-mailadres op, dan houden wij je op de hoogte van toekomstige activiteiten.

> Ik ben mantelzorger van een persoon met jongdementie

Ben jij op zoek naar ondersteuning in je zorg voor iemand met jongdementie? Dan ben je van harte welkom bij De Companjong. We organiseren wandelingen, sportieve, creatieve en culturele uitstappen. Je kan actief deelnemen aan de activiteiten of ondertussen contact hebben met andere mantelzorgers. Wij zorgen voor voldoende vrijwilligers om de activiteit voor de mensen met jongdementie te begeleiden. Zo kan je ook eens iets anders doen of genieten van een moment voor jezelf. Neem een kijkje in de AGENDA of geef hieronder je naam en e-mailadres op, dan houden wij je op de hoogte van toekomstige activiteiten.

> Ik wil als vrijwilliger de activiteiten ondersteunen

Wil jij als vrijwilliger het verschil maken voor iemand met jongdementie? Wil je een luisterend oor bieden aan een jonge persoon met dementie en hem of haar een moment van afleiding en ontspanning bezorgen? Vzw De Companjong zoekt steeds vrijwilligers om haar activiteiten te ondersteunen. Je krijgt de nodige opleiding en effectief gemaakte kosten en verplaatsingen worden vergoed. Je bent ook verzekerd binnen het kader van de activiteiten van De Companjong. Geef hieronder je naam en e-mailadres op om je aan te melden als vrijwilliger bij De Companjong.

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: