30 juni 2017

Doe een gift

ballonloop, villa pace, doe een gift, gift, schenk, doneer, companjong, hilde goossens, fiscaal attest

Om onze plannen te kunnen realiseren, hebben we geld nodig. Bovendien willen we onze werking zo laagdrempelig mogelijk houden. We vinden dat iedereen die met jongdementie te maken krijgt, recht heeft op lotgenotencontact en ontspannende activiteiten.  De Companjong draait volledig op vrijwilligers, maar voor aankoop van materiaal voor workshops en andere activiteiten, promotiemateriaal, verplichte verzekeringen en andere kosten, kunnen we jouw steun gebruiken.

Jouw steun maakt het verschil

Doe een gift op het rekeningnummer BE66 7360 3726 5343 met als mededeling “gift De Companjong”.

Wil je een fiscaal attest krijgen voor je gift?

Dat kan via het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. Stort je gift op hun rekeningnummer (IBAN BE39 7350 3203 2519) met als mededeling “Gift project De Companjong”. Vanaf € 40 per jaar krijg je van het expertisecentrum een attest. Je gift is dan voor 45% aftrekbaar voor de personenbelasting.

Organiseer een actie voor De Companjong

De opbrengsten van een filmavond, een gift voor De Companjong in plaats van een verjaardagscadeau,… De afgelopen jaren hebben we al heel wat mooie acties gezien van mensen die ons een warm hart toedragen.

Je kunt helemaal zelf een actie opzetten en de opbrengst overmaken aan De Companjong via het rekeningnummer BE66 7360 3726 5343. Stuur ons even een e-mail of bel voor meer informatie of om promotiemateriaal te ontvangen.

Of je kunt een inzamelingsactie opzetten via Facebook, zo maak je het nog makkelijker voor vrienden en familie om een gift te doen.

Shop via Trooper

Via dit systeem koop jij in je favoriete online winkels zoals bol.com, A.S.Adventure, HEMA, ICI PARIS XL, Coolblue, Fun, en nog meer dan 600 andere.
Maak je online aankopen door eerst naar www.trooper.be/decompanjong te surfen. Daar kies je de winkel waar je wil shoppen.
Telkens jij via deze pagina doorklikt naar een shop, gaat er een percentje van je aankoop naar de kas van De Companjong. Je steunt ons, zonder dat jij er zelf 1 eurocent extra voor betaalt.

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: