Dag van de mantelzorg – 23 juni 2017

23 juni is uitgeroepen tot ‘Dag van de mantelzorg’. Het is de langste dag van het jaar. Deze dag staat symbool voor alle tijd die jij als mantelzorger investeert in de zorg voor je ouders, voor je zoon/
dochter met een beperking of voor een zieke vriend of vriendin. Tijdens deze namiddag waarderen we jouw eindeloze inzet.

Verloop van de middag

Tijdens deze middag staan ontspanning, informatie en ontmoeting centraal. De muziekgroep ‘Out of my box’ zorgt voor live muziek. Muzikanten en zangers brengen een mix van zowel bekende covers als eigen
nummers. Mieke Geldhof geeft duiding over hoe je als mantelzorger op een positieve manier kunt omgaan met zorg en zo de kracht kunt vinden om de zorg, en alles wat er bij komt kijken, vol te houden. Afhankelijk worden is voor ieder mens een ingrijpend gebeuren. Zorg vragen kan een opgave zijn, zorg geven eveneens. Daarnaast krijg je als mantelzorger de kans om mensen in eenzelfde situatie te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan,… en dat bij een hapje en een drankje. Het einde van deze middag is voorzien rond 16-16.30 uur.

Inschrijven en meer info

Gelieve vooraf in te schrijven. Inschrijven kan tot en met 16 juni via 03 778 58 07 of astrid.debock@sint-niklaas.be of 03 760 38 50, waasendender@samana.be.

Bereikbaarheid

Het dienstencentrum is gelegen achter het welzijnshuis en is te bereiken via de Abingdonstraat. Naast het welzijnshuis is een parking voorzien. Via een pad kun je te voet naar het dienstencentrum.

Geef een reactie

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: