22 mei 2024

Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsdag Jongdementie

24 oktober 2020 @ 10:00 - 11:30

Gratis

Naar jaarlijkse goede gewoonte organiseert Alzheimer Liga
Vlaanderen een Ontmoetingsdag Jongdementie voor personen met jongdementie en al hun naasten.

Door Covid-19 kunnen kan dit evenement niet fysiek organiseren, maar trekken we het hele gebeuren online voor een virtueel evenement met filmpjes over allerlei thema’s rond jongdementie.

We starten met een sportieve warm-up en verwijzen naar het belang van dementievriendelijk sporten. Als primeur tonen we het nieuwe Sportmanifest van de Vlaamse werkgroep van mensen met dementie.
Joris Hessels van ‘Radio Gaga’ en tevens peter van de CompanJong, gaat langs bij twee families die een speciaal verzoeknummer opdragen aan hun naasten. Verder tonen we treffende getuigenissen van personen met jongdementie en mantelzorgers en nog zo veel meer.

De virtuele Ontmoetingsdag Jongdementie wordt afgesloten
door minister van Welzijn en Volksgezondheid, Wouter Beke.

Doorheen de livestream van de Ontmoetingsdag Jongdementie kunnen alle kijkers berichtjes en foto’s (selfies) sturen die live getoond worden in beeld. Zo komen we toch ook een beetje thuis bij elkaar. Hou je smartphone dus in de aanslag!

Hou zaterdag 24 oktober vrij én beleef deze dag online, van thuis uit!

Stipt van 10 uur tot 11.30 uur organiseren we onze eerste Virtuele
Ontmoetingsdag Jongdementie: “uitzonderlijk intiem” in samenwerking met Medinet.tv, Oldscool tv, ECD Sophia, ECD Foton, WZC Groenhof, De Korenbloem en Het Ventiel.

Alle geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze link. Daarna krijg je een bevestigingsmail met een nieuwe link die je op zaterdag 24 oktober moet gebruiken om aan de online livestream deel te nemen. Inschrijven kan tot en met 21 oktober.

Deelnemen is gratis!

Organisator

Alzheimer Liga Vlaanderen

Geef een reactie

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: