22 juni 2024

Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Crea-atelier

6 oktober 2020 @ 14:00 - 16:30

Gratis
crea-atelier, creatief, schilderen, knutselen, jongdementie, de companjong
In deze creatieve workshop vertrekken we van wat personen met jongdementie wél nog kunnen. We voorzien de nodige begeleiding van vrijwilligers.

Ervaring of speciale kunstvaardigheden zijn zeker niet noodzakelijk.

Voor ons crea-atelier hebben we besloten om enkel met de deelnemers plus hun buddy/vrijwilliger te werken. De mantelzorgers/partners zijn die namiddag dus vrij om even
iets alleen te doen, wat er anders niet van komt … Dus zet je liefste met een gerust hart af rond 14u, en vanaf 16u30 ben je terug welkom om samen een koffietje te drinken en na te praten.

Deze keer namiddag gaan we een herfstkrans schilderen, en zeker ook inspelen op de noden van het moment. Omwille van de Coronamaatregelen hebben we een en ander moeten aanpassen. We hebben nu een lokaal in Vormingplus, te Sint-Niklaas, Rode Kruisstraat 23. Er is een parking, dus dat is al een probleem minder.

Mede door de Coronamaatregelen verwelkomen we enkel onze deelnemers – dus de partners hebben die namiddag vrij om eens iets leuks voor henzelf te doen. Je mag erop rekenen dat de deelnemers goed begeleid en in de watten gelegd worden door
onze vrijwilligers. Zolang de maatregelen van kracht zijn, vragen we om binnen een mondkapje te dragen. In het lokaal mogen slechts een beperkt aantal personen tegelijk aanwezig zijn. Dus inschrijven is de boodschap, want vol is vol (spijtig genoeg). Dette verwacht een berichtje 0476/855794.

Het crea-atelier van De Companjong vindt maandelijks plaats (elke eerste dinsdag van de maand)

Gegevens

Datum:
6 oktober 2020
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

De Companjong
Telefoon
0479/ 20 39 20
E-mail
info@decompanjong.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Vormingplus
Rode Kruisstraat 23
Sint-Niklaas, 9100 België
+ Google Maps

Geef een reactie

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: