22 mei 2024

Standaard titel

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Café Chantant – AFGELAST

12 maart 2020 @ 19:30 - 21:30

karen vandenbranden, café chantant

Omwille van de strenge (en terechte) maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, schrappen we alle groepsactiviteiten tot na de Paasvakantie (tot en met 19 april 2020).

Onder leiding van Karen Vandenbranden, creatief therapeute, worden er allerlei leuke meezingers gebracht, waar iedereen vrolijk van wordt. Iedereen welkom!

Karen Vandenbranden, geboren in Sint-Niklaas, zong liedjes van de radio na voor ze vlot sprak. Op haar zes jaar startte ze aan de kunstacademie van Sint-Niklaas om daar een muziekopleiding te volgen. 13 jaar later studeerde ze af als klarinettiste binnen de jazz afdeling.

Karen volgt op dit moment een zangopleiding bij Elly Aerden binnen de folk afdeling. Daarnaast volgde ze zangstages “Zweedse Acapella muziek” bij Anna Wikenius en “Vocal Groove met nadruk op body percussie” bij Tinah Drevet. Ze zong reeds in verschillende bands en in het solidariteitskoor Resolut.

Als puber wist ze reeds dat ze haar passie voor muziek zou willen combineren met haar groot hart voor (werken met) mensen. Ze behaalde haar diploma pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Gent en vulde dit aan met een opleiding creatieve therapie.

Hier leerde ze hoe verschillende kanalen een ingang kunnen bieden aan mensen die het moeilijk vinden om te praten (over emoties / gedachten / …) en hoe op een alternatieve manier zaken in beweging gezet kunnen worden.

Met deze creatief therapeute met passie voor muziek en een warm hart voor oprecht contact met mensen, ontwikkelden we een nieuwe maandelijkse activiteit voor De Companjong: ons Café Chantant!

Wil je graag meedoen? Stuur een mailtje naar info@decompanjong.be of bel naar 0479/ 20 39 20.

Gegevens

Datum:
12 maart 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

De Companjong
Telefoon
0479/ 20 39 20
E-mail
info@decompanjong.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Muziekcafé Thalassa
Kleine Laan 11
Sint-Niklaas, 9100 België
+ Google Maps

Geef een reactie

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: