25 maart 2023

Standaard titel

Bowling

Wima Bowling, Sint-Nilaas Grote Markt 25, Sint-Niklaas

BOWLING IN DE WIMA – 14u- Samenkomst in WIMA Bowling, Grote Markt 25, Sint-Niklaas. We gaan onze talenten eens testen tijdens een partijtje bowlen. Rond 17u weten we wie de winnaar is, en sluiten we voldaan af.

Gratis

Crea namiddag

Avansa Rode Kruisstraat 23, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

CREA MET DETTE – 14u - lokaal van Avansa, Sint-Niklaas, Rode Kruisstraat 23. Dette vroeg al om foto’s te bezorgen van kinderen, kleinkinderen enz, om zo een mooie collage te maken. Ikzelf (Christine) blijf ter plaatse met de mantelzorgers die dat willen. Vanaf 16u kunnen de partners hun geliefde terug ophalen.

Gratis

Wandeling Donkmeer

Berlare, Donklaan 175 Donklaan 175, Berlare, Oost-Vlaanderen

WANDELEN AAN HET DONKMEER. 14u samenkomst op de parking te 9290 Berlare, Donklaan 175. “Donkmeer wandelroute” – ongeveer 5 km en rolstoelvriendelijk. Zeker aan te raden. Na een verfrissing keren we rond 17u terug huiswaarts.

Gratis

Petanque

Petanquebaan De Ster Lange Rekstraat, Sint-Niklaas, België

PETANQUE MET Z’N ALLEN 14u – 17u - -Petanque in de Boulodrome  Provinciaal Domein De Ster, Lange Rekstraat, Sint-Niklaas. Wie zelf petanqueballen heeft, brengt die zeker mee.

Gratis

Museum bezoek

Gent, SMAK Jan Houtplein 1, Gent, Oost-Vlaanderen

DEMO MEMO – BEZOEK AAN HET S.M.A.K. te Gent. Museumbezoek speciaal voor personen met dementie. Wie er vorige keer bij was, weet dat dit zeker de moeite waard is. We komen samen om 12u30 in het station van Sint-Niklaas, waar we de trein nemen naar Gent. Dan een wandeling naar het museum voor het bezoek Lees meer overMuseum bezoek[…]

Gratis

Trage wegen wandeling

Parking De Brokkeling, Sint-Niklaas, De Ster Brokkelingenstraat 12, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

TRAGE WEGEN WANDELING - 14u – 17u – Wandeling in en rond De Ster.  Samenkomst op de parking aan “De Brokkeling”, Brokkelingenstraat, Sint-Niklaas. Voor iedereen toegankelijke wandeling van ongeveer 6 km. Na een verfrissing keren we rond 17u terug huiswaarts.

Gratis

Crea met Dette

Avansa Rode Kruisstraat 23, Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

14u – 16u30 - lokaal van Avansa, Sint-Niklaas, Rode Kruisstraat 23. “Restaurant Misverstand” – *gehaktballetjes bereiden met appelschijfjes en *biscuit fruitig versieren in samenwerking met chef Dirk. Smakelijk samen tafelen – dus voor en na de crea met mate thuis eten ! Dit is een festiviteit enkel voor de deelnemers met hun buddy. Ikzelf (Christine) Lees meer overCrea met Dette[…]

Gratis

Petanque

Petanquebaan De Ster Lange Rekstraat, Sint-Niklaas, België

14u – 16u30 - Petanque in de Boulodrome  Provinciaal Domein De Ster, Lange Rekstraat, Sint-Niklaas. Wie zelf petanqueballen heeft, brengt die zeker mee.

Gratis

Familiewandeling

Ijshoeve De Boey Groenendijkstraat 11, Meerdonk

14u – 17u – We verzamelen om 14u op de parking van Ijshoeve De Boey, 9170 Meerdonk, (Sint-Gillis Waas) Groenendijkstraat 11. “Kreken van Saleghem” - Rolstoelvriendelijke wandeling van 5,6 km. Uiteraard sluiten we af met een welverdiende verfrissing  in de ijshoeve. Breng misschien ook eens je kinderen mee ? Kan een aangename kennismaking zijn !

Gratis

Workshop Djembé met Jurgen

Vincie Lokaal Pyckedreef 100, Sint-Niklaas

14u 17u –Lokaal scouts Vincies, Sint-Niklaas, Pyckedreef 100. Inderdaad Jurgen Noorts – die de meesten wel kennen – hij is de zoon van William (ons eerste deelnemer die ondertussen alweer 4 jaar geleden is overleden) – geeft speciaal voor ons een workshop Djembe. Muziek in al zijn vormen stimuleert steeds het brein van iedereen, en Lees meer overWorkshop Djembé met Jurgen[…]

Gratis

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: