Music for Life – kom in actie voor jongdementie

De warmste week komt er aan! Van dinsdag 18 tot en met maandag 24 december zet Music for Life opnieuw het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke in vuur en vlam.

Wil jij graag een actie doen voor mensen met jongdementie? Dan kan je “De Companjong” selecteren in het lijstje van meer dan 1000 goede doelen die deelnemen aan Music for Life. 

Alvast heel hard bedankt aan Muziekcafé Thalassa uit Sint-Niklaas! Zij verkopen hun “halve kip met sla en frietjes” aan 10 euro waarvan 4 euro wordt gestort voor De Companjong. Van 10 tot 16 december.

Bedankt aan Hogeschool Odisee (Campus Waas), SASK Sint-Niklaas, De Steegvrienden, en alle vrijwilligers die een actie organiseren ten voordele van De Companjong!

Zin om zelf een actie op poten te zetten? Registreer je via De Warmste Week

de warmste week, music for life, goed doel, jongdementie, dementie

.

.

Meer weten over De Companjong?

De Companjong is een vereniging van en voor mensen met jongdementie en hun mantelzorgers in het Waasland.

We willen mensen met jongdementie uit hun isolement halen. Dat doen we met activiteiten zoals wandelingen, creatieve ateliers en culturele uitstappen.

We helpen ook informatie over jongdementie te verspreiden en we brengen mensen met elkaar in contact.

In onze activiteiten vertrekken we vanuit de dingen je als persoon met jongdementie wél nog kan. We organiseren activiteiten waarin de deelnemers iets nieuws leren, waardoor ze opnieuw trots kunnen zijn op zichzelf.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat onze samenleving oog heeft voor mensen met jongdementie. We streven naar een “dementie vriendelijke” samenleving, waarin mensen met jongdementie een actieve rol kunnen blijven spelen.

Lees meer over De Companjong

Wat is jongdementie?

Geef een antwoord

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Emailadres: